Dündar'dan Çiftehavuzlar Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dündar'dan Çiftehavuzlar Mahallesi'ne Ziyaret

Dündar\'dan Çiftehavuzlar Mahallesi\'ne Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle gezileri kapsamında Çiftehavuzlar Mahallesi'ni ziyaret etti.

20.12.2017 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezden en uç noktaya kadar Osmangazi'deki tüm mahalleri gezerek mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarına kulak veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi'ni ziyaret etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Dündar, ziyaret sırasında bir araya geldiği vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet eden Dündar, kendisine iletilen sıkıntı ve talepleri tek tek not alarak, mahalledeki sorunların giderilmesi için bürokratlarına talimatlar verdi. Başkan Dündar'a mahalle ziyaretinde kendisi de Çiftehavuzlar Mahallesi sakinlerinden olan 22. Dönem Milletvekili Ali Osman Sali de eşlik etti.

Osmangazi'nin her bir mahallesinin kendileri için ayrı bir anlam ve önem taşıdığını ifade eden Başkan Dündar, "Mahalle gezileri, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların istek ve sıkıntılarını bizlere anlatabilmesi adına büyük önem taşıyor. Görevimiz, vatandaşa hizmet etmek. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. Mahalle gezileri yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını taleplerini dinleyip, sıkıntıları çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetler yaparak Osmangazi'yi daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar'dan Çiftehavuzlar Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement