Dolmuş Şoförlerinin Reklam Ücretlerinin Ödenmediği İddiası - Son Dakika
Güncel

Dolmuş Şoförlerinin Reklam Ücretlerinin Ödenmediği İddiası

Dolmuş Şoförlerinin Reklam Ücretlerinin Ödenmediği İddiası

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İnce: "Hakkımda ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

22.01.2014 14:40

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İnce, dolmuş şoförleri ile bir reklam ajansı yetkilisi arasında yaşanan olayda hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu, iddialar ve olay hakkında hukuki süreç başlattıklarını söyledi.

İnce, araçlarına aldıkları reklamların ücretinin ödenmediğini iddia eden dolmuş şoförleri ile reklam ajansı çalışanları arasında çıkan arbedeyle ilgili odada basın toplantısı düzenledi. İnce, burada yaptığı konuşmada, reklam ajansı firma yetkilisi Olgun Matur'un öne sürdüğü iddiaların doğru olmadığını savundu.

Matur'un, dolmuşçuların alacaklarının kendisine yapıldığı ve kendisinin de firmadan bazı taleplerde bulunduğu yönünde açıklama yaptığını öne süren İnce, söz konusu firmadan üyelere bir miktar ödeme yapıldığını ancak üyelerin firmadan 166 bin 100 lira alacaklı olduklarını kaydetti. Bu miktarın ödenmemesi üzerine Antalya 11. Noterliği aracılığıyla 14 Ocak Salı günü sözleşmenin fesih edileceği yönünde firmaya ihtarname gönderdiklerini belirten İnce, firma yetkililerinin kendileriyle hiç muhatap olmadığını savundu.

Oda olarak üyelerinin haklarını korumaya çalıştıklarını, hiçbir siyasi partiyle alakalarının olmadığını anlatan İnce, "Hakkımda ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. İddialar ve olayla ilgili hukuki süreç başlattık. Son sözü Türk adaleti söyleyecek" dedi.

Antalya'da dün bazı dolmuş şoförleri ile bir reklam ajansı çalışanları arasında arbede çıkmış, dolmuş şoförleri, araçlarına aldıkları reklamların ücretinin ödenmediğini iddia ederken, reklam ajansı firma yetkilisi ise ödemelerin Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İnce'ye yapıldığını öne sürmüştü. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dolmuş Şoförlerinin Reklam Ücretlerinin Ödenmediği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement