Dolandırıcılığın Böylesi - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcılığın Böylesi

Dolandırıcılığın Böylesi

Antalya'da Üzerlerine Cübbe Giyip Sarık Taktıktan Sonra Kendilerini 'Hızır Aleyhisselam' Ve 'Mevlana' Olarak Tanıtan İki Dolandırıcı, Eterle Bayılttıkları Kadının 500 Lirasını Çaldı.

21.06.2013 13:45

Antalya'da üzerlerine cübbe giyip sarık taktıktan sonra kendilerini 'Hızır Aleyhisselam' ve 'Mevlana' olarak tanıtan iki dolandırıcı, eterle bayılttıkları kadının 500 lirasını çaldı. Daha önce de iki kez dolandırdıkları kadının akrabalarının takibi sonucu 2 dolandırıcı yakalandı.

Olay önceki gün Kepez Fatih Malallesi 3351 Sokak 15 Numara'da oturan 64 yaşındaki Ümmüsün Öner'in evinde meydana geldi. Kiraladıkları bir otomobille Ümmüsün Öner'in kapısına gelen 40 yaşındaki Derviş Ç. ve 46 yaşındaki Mustafa U. üzerlerindeki cübbe ve başlarında sarıkla kapıyı çaldı. Ümmüsün Öner'in kapıyı açmasının ardından kendisini 'Hızır Aleyhisselam' olarak tanıtan Derviş Ç. ve kendisini 'Mevlana' olarak tanıtan Mustafa U., uzattıkları Kuran-ı Kerim'i öpmesini istedi. Şaşkınlıktan bir süre kendisine gelemeyen Ümmüsün Öner, Kuran-ı öptüğü sırada iki dolandırıcı eter koklatarak onu bayılttı. Öner'in bayılmasıyla birlikte eve giren iki şüpheli, evde buldukları 500 lirayı alarak kaçtı.

Olayı uzaktan gören ve aracın plakasını alan yakınları, polise ihbarda bulundu. Kepez Asayiş Büro görevlileri, 2 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Şüphelilerin aynı yöntemle kadının evine iki kez daha geldikleri belirtildi. İfadelerinin alınmasının ardından suçlarını kabul eden iki şüpheli, Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcılığın Böylesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement