"Doğa ve Dalış Topluluğu - Son Dakika
Güncel

"Doğa ve Dalış Topluluğu

"Doğa ve Dalış Topluluğu

Siirt Üniversitesi "Doğa ve Dalış Topluluğu" Yamaç Paraşütü Eğitim sürecini başarıyla tamamladı.

19.05.2012 08:46

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan "Doğa ve Spor Topluluğu" bir hafta süren Yamaç Paraşütü eğitim sürecini başarıyla tamamladı.

Türk Hava Kurumu Başkent Sportif Havacılık Derneği bünyesinde bulunan hocalar Ümit Aydemir ve Özay Görmez tarafından verilen eğitim süreci başarıyla tamamlandı.

Büyük bir özveriyle kursa katılan;Öğr. Gör. Fuat Köker, Okt. Ömer Cengiz, Topluluk Başkanı Murat Bingöl, Veysi Bayat, Fahrettin Atak, Metin Çağır, Şahap Başhan, Cüneyt Baran, Mirza Çelik, Selman Dündar eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

Öğr. Gör. Fuat Köker yaptığı açıklamada: "Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir.' sözünü ilke edinerek uçuşlarımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Dünyanın en güzel uçuş bölgelerinden birisi olan Siirt'te, uçuş bölgelerimiz olan;Kezer, Fiskin, Botan, Bostancık Köyü, Tillo ve Harmantepe'de bize misafirperverliğin en güzelini gösteren Siirt halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz." dedi.

İlerde Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali düzenlemeyi hedeflediklerini belirten Köker konuşmasında: "Siirt'in doğal güzelliklerinin elverişli olduğu rafting, dağcılık, su altı dalış sporları, trekking gibi diğer doğa sporlarını da ilimiz turizmine kazandırmayı planlıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Doğa ve Dalış Topluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement