Diyanet-Sen'den Başbakan Yardımcısı Arınç'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Diyanet-Sen'den Başbakan Yardımcısı Arınç'a Ziyaret

Diyanet-Sen\'den Başbakan Yardımcısı Arınç\'a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

28.09.2013 12:12

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan ve Mevzuattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır'la birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a ziyarette bulundu. Vakıflarla ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette, son günlerde gündemden düşmeyen Kıbrıs Camilerinin sıkıntıları ve Türkiye'deki vakıf konuları görüşüldü.

Kıbrıs'ta camilerde elektriklerin devlet eliyle kesilmesinin bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten Bayraktutar, Kıbrıs'ta ezanın Türkiye kökenli bir radyo tarafından halka duyurulmaya çalışıldığı gibi sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda Kıbrıs'ta vakıf arazisi olan yerlerin gece kulüplerine kiralandığını da kaydeden Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar, "Toplumun dini değerlerini daha rahat yaşayabilmeleri için imkan sağlamak yerine, var olan imkanları toplumdan uzaklaştırmak onların yaşam ve dini değer standartlarını azaltır" dedi.

Diyanet-Sen hizmet binasının 3 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirecek açılışına davet edilen Başbakan Yardımcısı Arınç ise, STK'ların önemine değinerek Vakıf iş kolunda yetkili olan Diyanet-Sen'in bu özel gününe katılmak istediğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyanet-Sen'den Başbakan Yardımcısı Arınç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement