Denizli'de silahlı saldırı sonucu genç hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Denizli'de silahlı saldırı sonucu genç hayatını kaybetti

Denizli\'de silahlı saldırı sonucu genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde bir leblebicide çalışan Kemal Akköse, işe gitmek için otomobiline binerken silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ancak Akköse'nin vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Saldırının intikam amaçlı olduğu düşünülüyor çünkü Akköse'nin aynı ilçede geçen yıl öldürülen kişilerin suçunu itiraf eden Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu ortaya çıktı. Polis, olayla ilgili soruşturma kapsamında geçen yıl öldürülen kişinin babasını gözaltına aldı. Cinayetin ardından ise Akköse'nin annesinin sosyal medya hesaplarından intikam mesajları paylaştığı görüldü.

10.08.2023 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti.

Aşağı Mahalle'deki bir leblebicide çalışan Kemal Akköse (25) işe gitmek için otomobiline binerken silahlı saldırıya uğradı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Akköse'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Akköse'nin cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sosyal medyada intikam paylaşımı

Kemal Akköse'nin, geçen yıl 12 Haziran'da aynı ilçede Hasan Akköse (19) ve İsmail Yalçın'ın (17) tüfekle öldürülüp cesetlerinin su kuyusuna atılması olayıyla ilgili tutuklanan ve suçunu itiraf eden Mustafa Akköse'nin (34) kardeşi olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma kapsamında geçen yıl öldürülen Hasan Akköse'nin babası Yaşar Akköse'yi evinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Öte yandan Hasan Akköse'nin annesi Aynur K'nin cinayetten 7 saat önce sosyal medya hesaplarından oğlunun fotoğraflarını paylaşarak, "Söz intikamını alacağım oğlum.", cinayetin ardından ise "Biz, bize yapılanı unutmayız." şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de silahlı saldırı sonucu genç hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement