Denizli'de Kontrolden Çıkan Araç 4 Kişiye Çarptı, Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Kontrolden Çıkan Araç 4 Kişiye Çarptı, Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli\'de Kontrolden Çıkan Araç 4 Kişiye Çarptı, Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir araç refüjde bulunan 4 kişiye çarptı. Yaralanan kadın ve çocukları hastaneye kaldırıldı, ancak kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

19.09.2023 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan aracın 4 kişiye çarpması sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybeden kadının kimliği belirlendi.

Pamukkale ilçesine bağlı Siteler Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana gelen kazada, Ulus Caddesi'nde seyir halinde olan H.S.Y'nin (24) idaresindeki 20 SV 055 plakalı transit araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjde bulunan 4 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 4 kişi yol kenarına savruldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Gönül Meral ile kızları A.M. (8), N.M. (7) ve görümcesi Sultan T. (43) yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Gönül Meral, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Yaşamını yitiren anne Gönül Meral'in, görümcesi ile engelli olan 2 kızını Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden aldıktan sonra evlerine gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Kontrolden Çıkan Araç 4 Kişiye Çarptı, Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement