Denizli'de İki Otomobil Çarpıştı 4 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de İki Otomobil Çarpıştı 4 Ölü, 4 Yaralı

Denizli'de iki otomobil çarpıştı 4 ölü, 4 yaralıDENİZLİ'NİN Çal ilçesinde aynı yönde giden 2 otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

12.11.2017 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de iki otomobil çarpıştı 4 ölü, 4 yaralı

DENİZLİ'NİN Çal ilçesinde aynı yönde giden 2 otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İsabey Mahallesi Yazıraltı mevkiinde meydana geldi. Çal'dan Denizli yönüne giden 20 NP 056 plakalı otomobil, aynı yönde giden 20 ES 113 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 4 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Denizli'nin Çal ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada, 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İsabey Mahallesi Yazıraltı Mevkii'nde meydana geldi. Çal'dan Denizli yönüne giden olan Bülent Coşkun yönetimindeki 20 ES 113 plakalı otomobil, 67 yaşındaki Mustafa Yeşilyuva yönetimindeki 20 NP 056 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle içerisinde 6 kişi bulunan 20 NP 056 otomobil, şarampole yuvarlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edilirken, yol kısa süreliğine araç trafiğine kapatıldı.

Kazada, sürücü Bülent Coşkun, Ayşe Coşkun, Nuri Kölem ile diğer otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Yeşilyuva'nın eşi Ümmü Gülsüm Yeşilyuva ile diğer araçta bulunan Nuri Efe Coşkun, Nacip Kölem, Gülsüm Kölem ise yaralandı. Sağlık ekipleri, itfaiyenin otomobillerden çıkarttığı yaralıları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli\'de İki Otomobil Çarpıştı 4 Ölü, 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de İki Otomobil Çarpıştı 4 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement