Denizli'de Demokrasi ve Şehitler Mitingine 30 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Demokrasi ve Şehitler Mitingine 30 Bin Kişi Katıldı

Denizli\'de Demokrasi ve Şehitler Mitingine 30 Bin Kişi Katıldı

Denizli'de demokrasi ve şehitler mitingine 30 bin kişi katıldıDenizli'de düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Delikliçınar Meydanı'nda yaklaşık 30 bin kişinin katımıyla yapıldı.

07.08.2016 23:57

Denizli'de demokrasi ve şehitler mitingine 30 bin kişi katıldı

Denizli'de düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Delikliçınar Meydanı'nda yaklaşık 30 bin kişinin katımıyla yapıldı. Meydanda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dev ekranlardan izleyip, dinledi.

Delikliçınar Meydanı'nda yapılan mitinge, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Ak Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtük, Pamukkale Üniversite Rektör Vekili Hüseyin Bağ, oda ve borsa başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tek tek sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından siyasi parti il başkanları tek tek konuşma yaptı. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, konuşmasının sonunda Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk'ü yanına çağırıp, ellerini kaldırarak vatandaşlara birlik mesajı verdi.

İl Başkanlarının konuşmalarının ardından milletvekilleri konuşma yaptı. Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ise, Bu insanlar en zeki çocuklarımızı devşirerek en ahmakça en şahsiyetsiz şekilde yetiştirdiler, adeta mankurt yaptılar, her türlü pisliklerini gördük. 14 yaşındaki kızın odasına kamera taktılar, karı koca arasındaki ilişkiyi resimleri çekip paylaştılar, kadını, erkeği ahlaksız gösterdiler. Öldürmeyen yara bizi güçlendirir. Artık Türkiye cumhuriyeti demokrasisi çok daha güçlü birlik içinde dedi.

Son konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de 15 Temmuz gecesi kuzu postuna bürünmüş o çakallar var ya, bu millete ihanet edenler var ya, bu millete tankıyla silahıyla ateş eden hainler var ya, meclisi bombalayan hainler var ya, onların cenazesine bile kimse gitmiyor, mezarlarına bile giden yok. Bu millet onları asla hatırlamayacak dedi.

Bakan Zeybekci, darbecilere lağım faresi dediği için eleştirildiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanını şehit etmek için gidenler en sonunda baktık ki, bir delikten çıkıyor lağım faresi gibi, bir deliğin içine girmiş, bunu söyledik diye birileri diyor ki, 'lağım faresi dedin, işkence yapıyorsun', farelere hakarettir onlara fare demek. Bizim çerçevemiz belli, biz hukuk içinde hareket edeceğiz. Hukukla beraber hareket edeceğiz. Bizim rehberimiz milletin vicdanı olacak, millet oh diyecek şekilde bunlar cezalarını bulacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın diye konuştu.

Vatandaşların arasında bulunan ve sırtında Türk bayrağı olan 7 aylık Gül Artuğ isimli bir bebek, Bakan Zeybekci ve diğerlerinin dikkatini çekti. Sahneye çıkarılan bebek kucaktan kucağa gezdi. Herkes bebeğe sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra meydandaki vatandaşlar siyasi parti liderleri, Genel Kurmay Başkanı Hulisi Akar, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını dev ekranlardan izledi. Meydanda toplanan vatandaşlar özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını pür dikkatle izledi, bayrak sallayıp, alkış tuttu. Bu sırada kalabalığın içinde bir kadın baygınlık geçirdi. Yere düşen kadını gören Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, sahneden inerek yardıma koştu. Aynı zamanda doktor olan Ramazanoğlu kadına ilk müdahaleyi yaptı. Kadın, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Demokrasi ve Şehitler Mitingine 30 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika


Advertisement