Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan Anıldı - Son Dakika
Güncel

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan Anıldı

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan Anıldı

Teröristler tarafından 29 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da şehit edilen Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan 19. ölüm yıldönümünde Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarı başında askeri törenle anıldı.

29.07.2011 14:30

Teröristler tarafından 29 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da şehit edilen Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan 19. ölüm yıldönümünde Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarı başında askeri törenle anıldı. Törene İstanbul'da görev yapan çok sayıda deniz subayı katıldı. Askeri anma törenine Deniz Kuvvelerinin İstanbul'daki en üst rütbeli Amirali olan Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu katılamadı.

Önceki anma törenlerine Kuzey Deniz Saha Komutanları katılırken, Otuzbiroğlu Balyoz soruşturması kapsamında Hasdal Askeri Cezaevinde tutuklu bulunduğu için yerine İstanbul'daki en üst rütbeli Amiral olarak Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu katıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit'in mesaj gönderdiği tören, çelenk konulması, saygı duruşu ve dua okunmasıyla devam etti. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi. Kayacan'ın eşi Feriha Kayacan ve kızı Fatoş Kayacan Hataylı taziyeleri kabul etti. Kayacan'ın aile dostları olduğunu söyleyen spor yorumcusu Ömer Üründül de törene katılanlar arasında yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement