DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika
Güncel

DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor

DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Bağcılar ve Kadıköy'de seçim çalışmalarına devam etti. Beştaş, Bağcılar'da cemevi ziyareti yaparak bilgi aldı ve her kesimle buluşmaya önem verdiklerini vurguladı. Ardından Kadıköy'de partisinin seçim standındaki kadınlarla görüşen Beştaş, kalabalığa hitap ederek kendisi için oy istedi.

28.03.2024 21:25  Güncelleme: 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına Bağcılar ve Kadıköy'de devam etti.

Beştaş, ilk olarak Sancaktepe Mahallesi'ndeki Bağcılar Cemevi'ni ziyaret etti. Burada cemevi hakkında bilgi alan Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında her kesimle buluşmaya çalıştıklarını ifade ederek "Her zaman şu çağırıyı yaptık. Kendimize oy verelim. Partimizin etrafında, ağacın etrafında kenetlenelim." diye konuştu.

Beştaş, Bağcılar'daki programının ardından Kadıköy'e geçti. Rıhtım Meydanı'nda partisinin seçim standındaki kadınlarla görüşen Beştaş, burada fotoğraf çektirdi.

Daha sonra buradaki kalabalığa hitap eden Beştaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kendisi için oy istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement