DEM Parti Eş Genel Başkanı: Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir - Son Dakika
Güncel

DEM Parti Eş Genel Başkanı: Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir

DEM Parti Eş Genel Başkanı: Can Atalay\'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesini siyasi darbe olarak nitelendirdi. Hatimoğulları, TBMM'de okunan kararın yok hükmünde olduğunu belirtti ve Can Atalay'ın halkın vekili olduğunu vurguladı.

30.01.2024 19:06

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Hatay halkının vekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir. Saray'ın talimatıyla alınan bu kararla TBMM tarihine kara bir leke daha bulaşmıştır. TBMM'de okunan karar yok hükmündedir. Siyasi rehine olarak cezaevinde tutulan Can Atalay halkın vekilidir. Hiçbir siyasi darbe bu gerçeği değiştiremez" dedi.

TİP Hatay Milletvekili Gezi Davası tutuklusu Can Atalay'ın milletvekilliği, hakkındaki Yargıtay kararının bugün TBMM Genel Kurulu'nda okutulmasıyla düşürüldü. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Hatay halkının vekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir! Saray'ın talimatıyla alınan bu kararla TBMM tarihine kara bir leke daha bulaşmıştır. TBMM'de okunan karar yok hükmündedir. Siyasi rehine olarak cezaevinde tutulan Can Atalay halkın vekilidir. Hiçbir siyasi darbe bu gerçeği değiştiremez!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel DEM Parti Eş Genel Başkanı: Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi siyasi darbedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement