DBP'li Tuncel: Yapılacak Şey Müzakere - Son Dakika
Güncel

DBP'li Tuncel: Yapılacak Şey Müzakere

DBP\'li Tuncel: Yapılacak Şey Müzakere

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, güvenlik güçlerinin PKK'ya yönelik operasyonlarına değinerek, "Yapılacak şey müzakere." dedi.

28.06.2016 11:32  Güncelleme: 12:36

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, "Yapılacak şey müzakere. Öyle 'Son terörist kalıncaya kadar biz bu mücadeleyi yürüteceğiz' demekle bu iş olmaz. Ya son terörist doğmadıysa daha ne olacak?" dedi.

"HİÇBİR SAVAŞ SONSUZA KADAR SÜRMEZ"

Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, partisinin Gaziantep'te düzenlediği iftara katıldı. İftar öncesi partililere seslenen Tuncel, hiçbir savaşın sonsuza kadar sürmeyeceğini söyledi.

TERÖR MÜCADELE POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

Çatışmaların bir gün son bulacağını kaydeden Tuncel, hükümetin terörle mücadelesini eleştirdi. PKK ile arasında yaşanan çatışmaya benzer örneklerin dünyanın çeşitli yerlerinde de olduğunu ancak çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

"MÜZAKERELERLE BU İŞ ÇÖZÜLÜR"

Tuncel, şöyle konuştu: "Hiçbir savaş sonsuza kadar sürmemiştir. Dünyada da benzer olaylar yaşanmıştır. Bu olayı sadece biz yaşamıyoruz. Bütün dünyada benzer çatışma süreçleri yaşanmıştır. Bütün dünya yaşamış bu savaş sonsuza kadar sürmez. En nihayetinde müzakerelerle bu iş çözülür. ya yenersin ya yenilirsin ya da müzakere edersin.

"YA SON TERÖRİST DOĞMADIYSA"

Yenmek ve yenilmenin mümkün olmadığı ortada. Ne devlet PKK'yı yenebiliyor ne de PKK devletten istediği sonucu almış değil. O zaman yapılacak şey müzakere. Öyle 'Son terörist kalıncaya kadar biz bu mücadeleyi yürüteceğiz' demekle bu iş olmaz. Ya son terörist doğmadıysa daha ne olacak? Bu halkın hak ve özgürlüklerini savunanlar her zaman olacak. O yüzden mutlaka bu iş de müzakere ile çözülecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DBP'li Tuncel: Yapılacak Şey Müzakere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Kürt: Esrar tarlaları bir bir yanıyor, Sılho ve yandaşları ağlıyor. 32 3 Yanıtla
  • ahmet: Son terörist i doğru yamyam 27 6 Yanıtla
  • focus: Tipe bak ALLAHIM doğuştan belli bunun terörist olduğu. İnan bunu gören kırk gün yemeden içmeden kesilir.tam bir görüntü kirliliği. Yaşasın cehennem 29 2 Yanıtla
  • Azrail: Çözümü baltala kanla beslen hala ... partinin adini anmak tiksinti veriyo kahrolasilar Allahindan bulasiniz 26 3 Yanıtla
  • wanlı: ağlama suratsız...sıranı bekle :))))) 11 3 Yanıtla
  • hain...: suratında meymenet yok ....... 13 0 Yanıtla
  • evren: AKP OY VERMİŞ BİRİ OLARAK. BU SAATTEN SONRA ATILACAK BİR GERİ ADIM, UZLAŞMA, DİYALOG ADI NE OLURSA OLSUN HERHANGİBİ BİR TEMAS DAHİ OLSA DEĞİL AKP OY VERMEK KENDİ CEVREME KARŞI EN AĞIR ELEŞTİRİYİ BEN YAPARIM. 13 0 Yanıtla
  • Burak : İki lafin ikisinide kendisi soylemis hem ya son terorist dogmamissa diyor hemde hic bir savas sonsuza kadar surmez diyor. Surmezse zaten biten taraf siz olacaksiniz dogmayan teroristide Allah anasinin karninda zehirler merak etmeyin. Ayrica terorist kelimesini kullandigina gore sendede artik gelisme varki terorist olduklarini kabul etmissin artik?? 10 1 Yanıtla
  • Cansu: Seni konuşturan devlete hakkımı helal etmiyorum 10 1 Yanıtla
  • polat: HDPPKK DMIZLARII KAFIRR MERKEPP SURULERII 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement