Cüneyt Özdemir Erbil'i Rezil Etti - Son Dakika
Güncel

Cüneyt Özdemir Erbil'i Rezil Etti

Cüneyt Özdemir Erbil\'i Rezil Etti

Mehmet Ali Erbil'in Van'lı depremzedeleri rencide eden sözlerine toplumun her kesiminden tepki yağdı.

21.12.2011 07:05  Güncelleme: 09:08

Ünlü şovmen M. Ali Erbil'in skandal gafı medyada da tepki görüyor. Radikal yazarı ve ünlü televizyoncu Cüneyt Özdemir Twitter'da Erbil'e patladı.

Bir alışveriş merkezinde kendinden yaşça küçük kızlarla dolaşırken görüntülenen Erbil kendisini görüntüleyen muhabirin "Kızlar yabancı mı?" sorusuna "Yok yok onlar Vanlı. Bu gün bize geldiler yedirdik, giydirdik şimdi de yolcu ediyoruz. Yanlış anlaşılmasın tamamiyle insanlık görevimizi yaptık" diye cevaplayarak bir skandala imza atmıştı.

"BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN KİMSE BU GAFI UNUTMAYACAK"

Facebook'taki özel sayfasından Erbil'e tepki gösteren Özdemir, şovmenin geçmişteki gaflarına atıfta bulunarak "Aleviler Mehmet Ali Erbil'in iğrenç esprisini affettiler ama bırakın Van'lıları bu topraklarda yaşayan hiç kimse bu iğrenç espriyi unutmaz" dedi.

TWİTTER'DA TEPKİ YAĞDI

- "Vanlı bunlar besledik evine yolluyoruz" Mehmet Ali Erbil denen yaratık, anan küçükken seni neyle besledi de böyle oldun? Serdar Akinan

- Erbil kendisine "sobasız bir Van çadırında beş hafta zorunlu ikamet" cezası verse bile kurtarmaz. A. Hakan Coşkun

- Erol Köse: Tepki alınca suçu ağabeyine attı ki o da ayrı kepazelik.

- Ömer Üründül: Utanmaz herif!

- Metin Zakoglu: Pes ve yuh! Tuluat yapmak çiş yapmak gibidir, orta yere yapamazsın Mehmet Ali.

- Pınar Dilşeker: Mehmet Ali Erbil espri yapayım derken yine büyük bir gafa imza atmış. Geçmişler olsun!

VANLILARDAN SERT TEPKİ

Van depreminin ardından tüm Türkiye Van'a yardım etmek için seferber olurken, bazı sanatçıların Van ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki geldi. Müge Anlı'nın Van depreminin ardından söylediği sözlerin ardından şovmen Mehmet Ali Erbil'in bir mağaza çıkışı yaptığı açıklamalar tepki çekti. Erbil'in sözlerine sert tepki gösteren Sivil Toplum Örgütleri, Erbil'i bir günlüğüne Van'da yaşamaya davet etti.

Van Öğretmenler Derneği (VÖDER) Başkanı Adnan Şen ise "Erbil insanların burada ne zor durumda yaşadıklarını bilseydi bunları söylemeye utanırdı. Bu tür şeyler 74 milyon kardeşliğine birliğine gölge düşüren şeyler. Buraya gelse bir gün kalsaydı bunları söylediği için yüzü kızarırdı." diye konuştu.

Erciş Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) Başkanı Önder Beyaztaş da Erbil'i yaptığı açıklamadan dolayı şiddetle kınadığını söyledi. Erbil'in şakanın dozunu kaçırdığını belirten Beyaztaş konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu şekilde sevildiğini sanıyor ama bu şakaları yerin dibine batsın. Van'a gelseydi, buradaki depremzedeleri, yıkılan binaları, zor durumda olan insanları görseydi bu şekilde konuşmazdı. Birçok sanatçı deprem sonrasında buraya yardım etmek için gelirken, Erbil'in böyle yapması hiç yakışık almadı."

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Van Şube Başkanı Bişar Ulutaş da Erbil'in açıklamalarına tepki göstererek "Van depremi sonrası ülkede kardeşlik dalgası yayılırken, Sayın Erbil böyle bir ifade kullanmışsa kendisini kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

ERBİL'DEN JET AÇIKLAMA

Erbil, büyük tepki çeken sözleri üzerine açıklama yaptı: Abim gazetecilerle geyik yapmış, o lafı bana mal ettiler. Bu yargısız infaz gibi bir şey. Ben suçsuzum!

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cüneyt Özdemir Erbil'i Rezil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement