Cumhuriyet Güçbirliği Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Güçbirliği Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Güçbirliği Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Güçbirliği, İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda bağımsız milletvekili adaylarını tanıttı.

17.04.2011 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Güçbirliği, İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda bağımsız milletvekili adaylarını tanıttı. İzmir 1. bölgeden emekli Korgeneral Yaşar Müjdeci, ikinci bölgeden de Doğu Perinçek'in aday gösterildiği bir kez daha vurgulandı.

Cumhuriyet Güçbirliği'nin bağımsız adayları İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen törenle tanıtıldı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törende katılımcılar tribünde ellerinde Türk bayraklarıyla oturdu ve "Cumhuriyet değil AKP iktidarda", "Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye", "Cumhuriyet devrimi kazanacak" sloganları attı. İzmir 1. bölgeden emekli Korgeneral Yaşar Müjdeci, ikinci bölgeden de Doğu Perinçek aday gösterildi. Salondaki afişlerde, "Doğu perinçek'i Meclis'e sokmak boynumuzun borcu", "Güçlü devlet özgür halk. Oyumuz Yaşar Müjdeci'ye" yazılı pankartlar dikkat çekti. Ulusal Kanal televizyonunun canlı yayınladığı törene Perinçek Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu için katılamazken Müjdeci, tüm salonu gezerek halka selam verdi ve kürsüden yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Birçoğunuzu Berlin'den, Lozan'dan tanıyorum, Cumhuriyet mitinglerinde el ele yürüdük. Artık Atatürk düşmanları ortaya çıkmaya başladı. Ülkeyi Atatürk ve kazanımlarından mahrum etmek istiyorlar. Ancak öncü kesim buna engel olmasaydı, başaracaklardı. Tehditlere pabuç bırakmayacağız" dedi. Perinçek ve Müjdeci'nin dışında diğer 30 ilde gösterilen bağımsız adaylar da tanıtıldı.

Törenin sonunda Moğollar grubu konser verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Güçbirliği Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement