Hayatını Kaybeden Askerler Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Askerler Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Askerler Toprağa Verildi

Artvin'de otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu hayatını kaybeden askerler toprağa verildi.

28.06.2013 16:13  Güncelleme: 17:33

Artvin'de otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu hayatını kaybeden Erzincan'da asker olan Ömer Aslan ile Ferda Ustabaş, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi. Kayıp Celal Aslan'ı arama çalışmaları sürüyor.

Kaza, Yusufeli- Artvin Karayolu'ndaki Sebzeciler Köyü yakınlarında 22 Haziran cumartesi günü saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Erzurum'dan Artvin'e giden Ferdi Altun yönetimindeki 08 AU 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne uçtu. Sürücü Ferdi Altun ile Eren Polat araçtan çıkarken, Altun'un yeğenleri Ömer ve Celal Aslan ile Erzurum'dan otomobile bindiği öğrenilen Ferda Ustabaş araçla birlikte nehirde kayboldu. Yapılan çalışmalar sonucu Ömer Aslan ile Ferda Ustabaş'ın cesetleri bulundu, Celal Aslan'a ise ulaşılamadı.

İZNE GELDİKLERİ KÖYLERİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER

Erzincan'da vatani görevini yapan ve izinli olarak memleketine gelirken Çoruh Nehri'ne uçan otomobilde yaşamını yitiren Ömer Aslan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri personelin omuzlarında Artvin Merkez Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, askeri personel, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ömer Aslan'ın cenazesi Vezirköy'de toprağa verildi.

Çoruh Nehri'ne uçan otomobile Erzurum'da bindiği öğrenilen Erzincan'da vatani görevini yapan Ferda Ustabaş için Hopa Merkez Camisi'nde düzenlenen törene Kaymakam Abdullah Akdaş, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Artvin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Ergin Duru, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Muhammet Yavuzyılmaz, Ustabaş'ın ailesi, yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı. Ustabaş'ın cenazesi Koyuncular Köyü'nde defnedildi. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Askerler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement