CHP Milletvekili Kaleli, Kadınlarla Salçalık Biber Kesti - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Kaleli, Kadınlarla Salçalık Biber Kesti

CHP Milletvekili Kaleli, Kadınlarla Salçalık Biber Kesti

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, gittiği İnegöl'de, salça üretim tesisini ziyaret edip, burada çalışan kadınlarla birlikte salçalık biber kesti.

24.09.2013 15:30  Güncelleme: 15:35

Chp Bursa Milletvekili ve parti meclis üyesi Sena Kaleli, gittiği İnegöl ilçesinde, salça üretim tesisini ziyaret edip, burada çalışan kadınlarla birlikte salçalık biber kesti.

CHP Milletvekili Sena Kaleli, seçim bölgesi Bursa'nın İnegöl ilçesinde, salça üretimi yapan bir tesisi gezdi. Burada biber kesme işi yapan kadınların sorunlarını kendisi de biber keserek dinleyen Sena Kaleli, tarım da çalışan kadınların da büyük sorunlarının bulunduğunu belirtti. Kaleli, "Ayrımcı bir anlayışla gerçekleştirilen bu düzen, ne yazık ki kadınlarımızın çalıştıklarının karşılığını alamamalarına sebep oluyor. Üretimin her aşamasında hizmet veren kadınlarımız, tarih boyunca ekonomiye katkı sağlamıştır ve sağlamaya devam edecektir. Kadının iş gücüne katılım oranın giderek düşmeye başladığı günümüzde, kadınlara olan bakış açısının değişmesi ve kadının siyasi ve ekonomiye daha fazla katılımıyla birlikte gelişim süreci çok daha fazla hızlanacaktır" dedi.

"YASAKLAR HER ZAMAN CEZBEDİCİ OLUR"

Daha sonra gazetecilerle sohbet eden Sena Kaleli, alkol yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı. Yasakların her zaman cezbedici olacağını söyleyen Kaleli, "Ne kadar fazla yasak var ise o kadar fazla kaçak, o kadar fazla usulsüzlük, o kadar fazla da kanunsuzluk olacaktır. Bu biraz da, inançların insanlara dikte edilmesidir, zorlanmasıdır, baskı yapılmasıdır. Baskının, dayatmanın, yasakların çok olumlu sonuçlar verdiğine şimdiye kadar hiç şahit olmadım. İnsanlar aklı ile vicdanı ile kendi anlayışı ile neyi ne kadar yapacağına kendileri karar verirler. Eğer alkol satışı ve kullanımını, 'kazaların nedeni' diye düşünüyorsanız, alkol almayan çok üst düzey insanların çocuklarının da kaza yapıp insan öldürdükleri de bir gerçek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Kaleli, Kadınlarla Salçalık Biber Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement