CHP'li Günaydın: AK Parti'nin Oyu Yüzde 36 - Son Dakika
Güncel

CHP'li Günaydın: AK Parti'nin Oyu Yüzde 36

CHP\'li Günaydın: AK Parti\'nin Oyu Yüzde 36

CHP'li Gökhan Günaydın, "AK Parti'nin oyları yüzde 36'ya düştü. Partimizin oyu ise yüzde 31'e yükseldi." dedi.

13.03.2014 16:10  Güncelleme: 16:45

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, AK Parti'nin oylarının yüzde 36'ya düştüğünü, CHP'nin oylarının ise yüzde 31'e yükseldiğini ileri sürdü.

BAŞKAN ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Gökhan Günaydın, Balıkesir Basri Otel'de, CHP Balkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, büyükşehr belediye başkan adayı Sami Sözat'la basın toplantısı düzenledi, ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi.

AK PARTİ'NİN OY ORANINI AÇIKLADI

İktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Günaydın, AK Parti'nin oylarının yüzde 36'ya düştüğünü, CHP'nin oylarının ise yüzde 31'e yükseldiğini ileri sürdü. Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilemeyeceğinin farkına vardığını belirten Günaydın şunları söyledi:

"Elimize 3 gün önce ulaşan anket sonucuna göre CHP'ye oy vereceklerin oranı yüzde 31, AK Parti'ye oy vereceklerin oranı yüzde 36. Bilindiği gibi Recep Tayyip Erdoğan bundan 1 yıl önce anayasa değişikliği yaparak başkanlık sistemi getirmeyi, kendisi de Türkiye'nin ilk başkanı olmayı hayal ediyordu. O nedenle Atatürk Orman Çiftliği'nde saray yaptırmaya başladı. Ancak şimdi, AK Parti'nin üç dönem şartını nasıl kaldırabiliriz arayışı içine girdiler. Bunun nedeni Başbakan Erdoğan'ın başkanlık yapamayacağını anlamasıdır. 30 Mart'ta elde edilecek sonuçlara göre Türkiye'nin siyasal yaşamı yeniden şekillenecek. Meşruiyetini yitirmiş, her geçen gün ortaya çıkan skandallarla Türkiye'yi yönetme yeteneğini çoktan kaybetmiş iktidarın, genel seçime kadar tutunabilmesi mümkün olmadığını bütün Türkiye görmektedir."

"CHP YALNIZCA YURTTAŞLA İTTİFAK YAPAR"

Günaydın, bir gazetecinin "İktidarın, 'CHP cemaatle kol kola girdi' sözüne ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna "Cemaatle AK Parti Hükümeti kolkola girip mevcut düzeni yarattı. CHP bu süreçte halktan yana sürekli muhalefet etti. Açık bir biçimde şunu söylüyoruz: CHP yalnızca yurttaşla ittifak yapar" yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Günaydın: AK Parti'nin Oyu Yüzde 36 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • KARTAL TAŞ: YAFFF HEEE HE 100 DE 36 DAHİ OLSA SEN PARTY OLARAK TARİHİNDE O YÜZDEYİ ALDINMI HİÇ YANİ ÖLDÜ SAYDIĞINIZ AKP GENE SİZİ EZECEK Kİİ 36 DEĞİL 50 CİVARI AÇ TAVUK KENDİNİ DARI ANBARINDA SANARMIŞ O MİSAL 30 MARTTA BU KONUŞTUKARINIZIN ARKASINDA DURUPTA BİR ÖZÜR DİLEYİN BU MİLLETTEN HAHAHAHAHAH İNADINA AKP 36 16 Yanıtla
  • bga: NAHH YÜZDE OTUZALTI...inadına AKP 36 12 Yanıtla
  • misafir: chp genel müdür yardımcısı dediklerin çıkmazsa istifa edecek misin. 32 13 Yanıtla
  • köksal: birde CHP deniyelim akadaslar kiyametlermi koparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 14 28 Yanıtla
  • köksal habib: EN BUYUK ATATATURK oyunu verirken bin dusun ATATURK olmasaydi kimin evlatlari olacaktik 11 29 Yanıtla
  • KARTAL TAŞ: SİZİ BEŞİ BİR YERDELER SİZİ TÜM İLLERDE BİRLEŞİN BENCE HAHAHAHAH (Bitlis'te 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde DP, CHP, MHP, BBP ve DSP birleşme kararı aldı) 21 15 Yanıtla
  • nurettin: bu CHP nekadar mal parti ya ulan bu kadar saldırıya bu kadar iftiraya karşı halk sizi hala seçmiyor. Bırakın o koltrukları Atatürkün partisine liderlik edecek sadece KILIÇTAROĞLUMU var yazık ya yazık. 21 12 Yanıtla
  • İZMİRDENNN: YE MEZ LER SAYIN CHP VE EKİBİ 18 13 Yanıtla
  • kürşat: bu saatten sonra chp ye ancak vatan hainleri atar 19 12 Yanıtla
  • adalet: chp yüzde 51 dir belki iyi arastırın inadına akp 12 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement