Cesetler Zorlukla Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Cesetler Zorlukla Çıkarıldı

Cesetler Zorlukla Çıkarıldı

Muğla'da düşen helikopterdeki 2 Türk ve 3 Rus personelin cesetleri, demir yığınına dönen helikopterden zor çıkarıldı.

10.08.2012 10:33  Güncelleme: 10:43

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düşen helikopterde bulunan 2 Türk ve 3 Rus personelin cesetleri demir yığınına dönen helikopterden zor çıkarıldı.

Rus pilotlar Alexandr Gavrilov, Nikolay Atepalikhin ve Sergey Khorokhorin, Türk pilot Atıf Ateşok ve Orman muhafaza memuru Orhan Çelik'in içinde bulunduğu Kamof RA 31596 tipi helikopterle Fethiye'den havalandı. Yangına havadan müdahale eden helikopterle saat 15.30 sıralarında irtibat kesildi. Radardan izlenen helikopterin sabit durması üzerine çevre köylerle irtibata geçildi. Köyceğiz yöresindeki yangın kuleleriyle yapılan görüşmede helikopterin düştüğü öğrenildi. Arazi şartları karadan ulaşımı güçleştirdiği için diğer orman yangın söndürme helikopterleri de alevleri kontrol altına almak için su taşıdı.

Olay yerine Marmaris Orman İşletme Müdürlüğünde konuşlu ve Milas Orman İşletme Müdürlüğü'nde konuşlu helikopterler gönderilerek, söndürme çalışmalarına başladı. Köyceğiz, Dalaman ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı 6 arasöz 2 tanker,4 yer ekibi, 2 dozer, 2 teknik eleman ve 21 yangın söndürme ekipleri ve 3 ambulans olay yerine gönderildi.

Cumhuriyet Savcısının düşen helikopterin yerine varınca köylüler ve Orman İşçileri demir yığınına dönen Rus pilotlar Alexandr Gavrilov, Nikolay Atepalikhin ve Sergey Khorokhorin, Türk pilot Atıf Ateşok ve Orman muhafaza memuru Orhan Çelik'in cesetlerini gece geç saatlerde sarp kayalıklardan zor çıkarıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cesetler Zorlukla Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement