Çankırılılar Yaran Gecesinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Çankırılılar Yaran Gecesinde Buluştu

Çankırılılar Yaran Gecesinde Buluştu

Gölbaşı Çankırılılar Derneğinin Bu Yıl 2.Sini Düzenlediği ' Çankırılılar Yaran Gecesi' Programına Birçok Davetli Katıldı.

21.02.2011 16:47

Gölbaşı Çankırılılar Derneğinin bu yıl 2.sini düzenlediği 'Çankırılılar Yaran Gecesi' ne ilgi yoğundu. Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, Çankırı Yüklü Belediye Başkanı Hidayet Çölgeçen, İkizören Belediye Başkanı Mustafa Efe, Cavundur Belediye Başkanı Satılmış Doğan, İstanbul Çankırılılar Federasyonu Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Ankara Çankırılılar Federasyonu Başkanı Adem Can, Çankırıspor Başkanı Sevda Şireci, AHİDER Başkanı Abdullah Yavuz, Ilgaz İnş. Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, Gölbaşı Çankırılar Dernek Başkanı Mustafa Taş ile birçok davetli ve Çankırılılar katıldı.

Başkan Odabaşı Yaran Ağalığını Devretti

Geçen sene düzenlenen programda Yaran ağası olan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu yıl yaran ağalığını Ilgaz şirketler yönetim kurulu Başkanı ve sahibi olan Selahattin Düzbasan'a devretti. Devir teslim anında Başkan Odabaşı'na ve Ilgaz Şirketler yönetim kurulu başkanı Selahattin Düzbasan'a Türk bayrağı hediye edildi.

Başkan Odabaşı'na Ödül

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 2 farklı ödüle laik görüldü. Başkan Odabaşı'na STK kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Çankırı Spor Başkanı Sevda Şireci tarafından ödülleri takdim edildi. Başkan Odabaşı' da bu yılın yaran ağası olan Ilgaz şirketler yönetim kurulu başkanı Selahattin Düzbasan'a plaketini takdim etti. Ödül töreninin ardından Çankırı Belde ve Belediye Başkanları, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Çankırılılar Derneği Federasyon başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Odabaşı yaptığı konuşmasında; Birlik ve beraberlik mesajı vererek "Gölbaşı'ndaki hemşeri derneklerinin çalışmalarını taktirle karşıladığını, Hem yaşadığımız bölgeye, hem de hemşerilerimize hizmet etmek için kurulan bu derneklerin faaliyetlerini destekliyoruz. Önemli olan amaçları doğrultusunda hizmet vermeleridir. Çankırılar Derneği'nin bu tür etkinlikler konusunda başarılarının devamını dilerim."dedi.

Yaranlar keyif dolu anlar yaşattı

Çankırı'nın meşhur yaranları oynadıkları oyunlarla gelen konuklara keyif dolu anlar yaşatırken, Çankırılı yerel sanatçılar ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çankırılılar Yaran Gecesinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement