Çankaya Belediyesi Yatırımlarıyla İlçenin Gelişimine Katkı Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

Çankaya Belediyesi Yatırımlarıyla İlçenin Gelişimine Katkı Sağlıyor

Çankaya Belediyesi Yatırımlarıyla İlçenin Gelişimine Katkı Sağlıyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Eylül'den şubata kadar açılışını yapacakları yatırımlarla ilçenin daha da gelişeceğini belirtti. Çankaya Belediyesi, Çankayalılara birçok hizmet sunarak yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Ayrıca, üniversite öğrencilerine akşam yemeği ve ilkokul öğrencilerine sıcak yemek hizmeti de veriliyor. Eylül 2023-Şubat 2024 döneminde ise Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Atatürk Kültür Merkezi, Abidin Paşa Köşkü, Milli Mücadele Müzesi, Güneş Gündüz Bakım Evi, Uğur Böceği Gündüz Bakım Evi, Dilekler Çankaya Evi, Karapınar Çankaya Evi, Kırkkonaklar Çankaya Evi, Balgat Pazaryeri Yenileme ve Üst Kapama, Türkan Saylan Nikah Salonu ve 8 yeni park açılacak.

01.08.2023 18:24

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Eylülden şubata açılışını yapacağımız yatırımlarımız sayesinde ilçemiz daha da gelişecek. Çankaya'yı her alanda yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapmak için çalışıyoruz" dedi.

Çankaya Belediyesi, yatırımları ve hizmetleriyle Ankaralıların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyor. Bu kapsamda binlerce Çankayalı; Çankaya Evleri, spor alanları, kreşler, kültür sanat merkezleri gibi birçok hizmetten yararlanma imkanı buluyor. Çankaya Belediyesi, hafta içi her akşam 4 bin üniversite öğrencisine ücretsiz akşam yemeği verirken bu yıl da her öğlen 3 bin ilkokul öğrencisinin sıralarına sıcak yemek götürdü.

Çankaya Belediyesi, Eylül 2023-Şubat 2024 döneminde de Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Atatürk Kültür Merkezi, Abidin Paşa Köşkü, Milli Mücadele Müzesi, Güneş Gündüz Bakım Evi, Uğur Böceği Gündüz Bakım Evi, Dilekler Çankaya Evi, Karapınar Çankaya Evi, Kırkkonaklar Çankaya Evi, Balgat Pazaryeri Yenileme ve Üst Kapama, Türkan Saylan Nikah Salonu ve 8 yeni park daha açacak.

Başkan Taşdelen, yatırımlara ilişkin, "Çankaya'yı her alanda yaşam kalitesi en yüksek ilçe yapmak için çalışıyoruz. Eylülden şubata açılışını yapacağımız yatırımlarımız sayesinde ilçemiz daha da gelişecek, güzelleşecek. Tüm bunları borç almadan, kredi kullanmadan öz kaynaklarımızla yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çankaya Belediyesi Yatırımlarıyla İlçenin Gelişimine Katkı Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement