Çamlıoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Çamlıoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Çamlıoğlu\'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür Müdürlüğü görevine atanan Kemal Çamlıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13.12.2012 14:58  Güncelleme: 15:54

Çamlıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Ergün, "Kültür Müdürlüğümüz Manisa'da ses getiren hizmetlere imza attı. Sizlerin bu başarıyı daha da yukarı taşıyacağınızdan eminiz" dedi.

Manisa Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevine atanan Kemal Çamlıoğlu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çamlıoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Funda Solak, Hasan Eryılmaz ve Tamer Çipiloğlu'da katıldı. Manisa Belediyesi bünyesinde bulunan Kültür Müdürlüğü'nde bugüne kadar ses getiren hizmetlere imza atıldığının altını çizen Başkan Ergün, "Bu görev değişikliğinin ardından kültürel ve sosyal alanda sizlerinde gelinen bu noktayı daha da yukarılara taşıyacağınızdan eminiz. Allah utandırmasın. Hayırlı görevler nasip etsin. Sorumluluk bilincinde ilgili başkan yardımcımızın da katkılarıyla güzel hizmetleri halkımıza sunacağınızdan şüphemiz yok. Gönül birliğiyle, hep birlikte gönülden çalışacağınıza inanıyorum. Bu makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Önemli olan arkamızda bir iz bırakmamız, hem bizim, hem sizlerin hem de Manisa'nın menfaatine olacaktır" diye konuştu.

Manisa'ya Kültürel Alanda Katkı Sağlamak İstiyorum

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu ise Başkan Ergün ve başkan yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Manisa kültürüyle ilgili yapılacak çok şey olduğuna inandığını belirten Çamlıoğlu, "Bugüne kadar yapılan hizmetlere bende çakıl taşı kadar bir katkı sağlayabilirsem bu bana çok anlamlı gelir. Manisa'ya kültürel alanda katkı sağlamak istiyorum. Bizlere her anlamda destek veriyorsunuz. Biz de sizlerin verdiği bu desteklerin karşılığında kente çok daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamlıoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement