Büyükelçi Ünal'dan EXPO 2016'ya Destek - Son Dakika
Güncel

Büyükelçi Ünal'dan EXPO 2016'ya Destek

Büyükelçi Ünal\'dan EXPO 2016\'ya Destek

Danışman, Türkiye'nin Ottawa Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Montreal Başkonsolosu G. Emin Battika ile de bir araya geldi. Danışman, Kanada'nın EXPO 2016'ya katılımı için Büyükelçi Ünal'dan destek istedi.

29.09.2015 13:31

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, EXPO 2016 Sergi Alanı'nda yapılacak bitki heykellerin danışmanlığını üstlenen Mosaicultures İnternationales de Montreal firması ile görüşme yapmak üzere Kanada'ya gitti.

Aksu İlçesi'ndeki EXPO Sergi Alanı'nın 15 dönümlük bölümüne yapılacak olan bitki heykeller için EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman başkanlığında bir heyet Kanada'ya gitti. Yüksekliği 7 metreyi bulan 110 bitki heykeller için Montreal'deki Mosaicultures İnternationales de Montreal firması ile görüşmeler yapılacak. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, gezi kapsamında Türkiye'nin Ottawa Büyükelçisi Selçuk Ünal'ı ziyaret etti. Danışman, EXPO 2016 Antalya ile ilgili detaylı projeyi anlattı ve Kanada'nın katılımı konusunda Ünal'dan destek istedi. Büyükelçi Ünal da, EXPO 2016 ile ilgili Kanada makamları ile gerekli görüşmelerde bulunduğunu ve çok faydalı geçtiğini vurguladı. Danışman, ziyaret anısına Ottawa Büyükelçisi Ünal'a Selçuklu motifleriyle işlenmiş gümüş bir tabak hediye etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansı heyeti ertesi gün de Motreal Kenti'ndeki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, Montreal Başkonsolosu G. Emin Battika'ya çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükelçi Ünal'dan EXPO 2016'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement