Buski Mudanya'nın Yağmur Suyu Kanallarını Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Buski Mudanya'nın Yağmur Suyu Kanallarını Yapıyor

Buski Mudanya\'nın Yağmur Suyu Kanallarını Yapıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Mudanya ve genelinde başlatılan çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

11.10.2013 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şiddetli yağmurlarda sel baskınlarının yaşandığı ancak geçtiğimiz yıllarda ilçede ve Güzelyalı bölgesinde yapılan sokak ve cadde logarları sayesinde su baskınları yaşanmamış ve üzüntü verici olaylar meydana gelmemişti. Bugün aynı çalışma daha kapsamlı olarak yapılıyor hem yağmur suyu hem de kanalizasyon borularının döşenmesi çalışmaları tüm bölgelerde hızlı bir şekilde sürüyor.

Mudanya da sürdürülen bu çalışmalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk," Yıllarca ilçemizde her şiddetli yağmur yağışında sel baskınları yaşanırdı ancak geçtiğimiz yıllarda ara sokak, mahalle ve caddelerde yapılan logarlar sayesinde bu sıkıntıların önünü almıştık bugün de Bursa Büyükşehir belediyemizle birlikte ilçemiz ile Güzelyalı bölgemizin kanalizasyon ve yağmur suyu borularının döşenme çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Vatandaşlarımızdan ve oto sürücülerimizden Mudanya belediye başkanlığı olarak, yaşanan bu sıkıntı nedeniyle özür diliyoruz, çalışmalar tamamlanana kadar ilçemizde ki özel araç ve toplu taşıma araçlarının güzergahları geçici olarak alternatif yollardan verilmektedir, ancak çalışmalarımız tamamlandığında güzergahlar yeniden çekilen sıkıntılar unutulacak ve yağmurlu havalarda üzüntü verici olaylarla karşılaşılmayacaktır. Döşeme işlemlerinin tamamlanan bölgelerde vakit geçirilmeden sıcak asfaltla da kaplanıp çalışmaları sonuçlandırmaktayız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buski Mudanya'nın Yağmur Suyu Kanallarını Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement