Bursa Düğün Günü Gelini Öldüren Damat Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Düğün Günü Gelini Öldüren Damat Tutuklandı

Düğün günü gelini öldüren damat tutuklandıBURSA'da resmi nikahları bir hafta önce kıyılan eşi Güllü Yurtoğlu'nu (22), düğün günü sabahı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Metehan Yurtoğlu (23), polis tarafından yakalandı.

04.12.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğün günü gelini öldüren damat tutuklandı

BURSA'da resmi nikahları bir hafta önce kıyılan eşi Güllü Yurtoğlu'nu (22), düğün günü sabahı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Metehan Yurtoğlu (23), polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yurtoğlu tutuklandı.

Olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak'ta dün sabah satlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Güllü Yurtoğlu'nu 4 ay önce ailesinden isteyen Metehan Yurtoğlu, olumsuz yanıt aldı. Metehan Yurtoğlu da sevdiği kızı kaçırdı. Bir hafta önce resmi nikahlarını yaptıran Güllü Yurtoğlu ile Metehan Yurtoğlu, pazar günü yapacakları düğünün hazırlıklarına başladı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Metehan Yurtoğlu, cumartesi gecesi yapılan kına gecesi eğlencesinin sabahında, eşi Güllü Yurtoğlu'nu evlerinin mutfağında aralarında henüz bilinmeyen nedenden çıkan tartışmada ekmek bıçağı ile 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan Metehan Yurtoğlu, polis tarafından bir tarlada saklanırken yakalandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan ve sağ kolu dirseğine kadar alçıda olan MetehanYurtoğlu, adliyeye sevk edildi. Eşini kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sırasında bıçakladığını söylediği öğrenilen şüpheli Metehan Yurtoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa Düğün Günü Gelini Öldüren Damat Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Düğün Günü Gelini Öldüren Damat Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement