Bursa'da İş Merkezinde Motosiklet Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İş Merkezinde Motosiklet Hırsızlığı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş merkezinde mali müşavere uğrayan 3 şüpheli, motosikleti çalarak kayıplara karıştı. İşten çıktığında motosikletinin olmadığını fark eden genç fizyoterapist, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık anlarını tespit etti. Polis merkezine başvuran genç, aracının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

28.10.2023 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mali müşavirden çıkıp motosikleti böyle çaldılar

İşe motosikletle gelen fizyoterapist, soluğu karakolda aldı

3 şüpheli gördükleri motosikleti alıp kayıplara karıştı

BURSA - Bursa'da bir iş merkezinde mali müşavere uğrayan 3 şüpheli bir süre bekledikleri odadan çıkıp binadan aşağı indi. Yolda gördükleri motosikleti gözüne kestiren şüpheliler, hızla çaldıkları motosikletle kayıplara karıştı.

Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde bir iş merkezinde fizyoterapist kliniğini olan Emir Ulus (27), işe geldiği motosikleti kapının önüne park etti. İşten çıktığı esnada motosikletinin olmadığını fark eden genç fizyoterapist hemen güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde 3 şüphelinin mali müşavirin bürosundan çıktığını ve aşağıda kısa süre oyalandıktan motosikletinin çalındığı gören Ulus, gözlerine inanamadı. Görüntüleri kayda alıp polis merkezine giden Ulus, aracının bulunması için yetkililerden haber bekliyor.

Şüphelilerin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Bursa\'da İş Merkezinde Motosiklet Hırsızlığı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İş Merkezinde Motosiklet Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement