Bursa'da freni patlayan kamyon 2 araç ve 1 motosiklete çarptı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da freni patlayan kamyon 2 araç ve 1 motosiklete çarptı

Bursa\'da freni patlayan kamyon 2 araç ve 1 motosiklete çarptı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde freni patlayan bir kamyon, ARkur Kavşağı üzerinde bekleyen 2 araca ve bir motosiklete çarptı. Kazada kamyon üzerinde bulunan demir profillerin düşmesi sonucu yaya olarak seyir halinde olan bir kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

21.07.2023 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da freni patlayan kamyon 2 araç ve 1 motosiklete çarptı. Kazada kamyon üzerindeki demir profillerin üzerine düştüğü biri yaya toplam 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mudanya ilçesi Güzelyalı Eğitim Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde İDO istikametine seyir halindeki Yusuf Özal D. (28) idaresindeki 16 AC 5009 plakalı kamyonun freni patladı. Freni patlayan kamyon ARkur Kavşağı üzerinde ışıklarda bekleme halinde olan 16 BDJ 709 plakalı araca, daha sonra ise 16 AYM 575 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon üzerinde bulunan demir profillerin düşmesiyle yaya olarak seyir halinde bulunan Saliha Gündoğdu (60) yaralandı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Nazif Sofulu ve yaya Saliha Gündoğdu yaralanırken hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da freni patlayan kamyon 2 araç ve 1 motosiklete çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement