Boşandığı eşini silahla vurarak öldüren adam intihar etti - Son Dakika
Güncel

Boşandığı eşini silahla vurarak öldüren adam intihar etti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir süre önce boşanan çift apartman bahçesinin çardakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, adam yanındaki silahla boşandığı eşini vurup intihar etti.

26.02.2024 23:34  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir süre önce boşandığı eşini tabancayla öldüren kişi intihar etti.

BOŞANDIĞI EŞİYLE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi C102 Sokak'ta bulunan Huzur Sitesi'nin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D. (48) ve T.A. (40) çifti bir süre önce boşandı. Beraber yaşayan çift, Huzur Sitesi'nin bahçesinde bulunan kamelyada sözlü tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. M.D., yanında getirdiği silah ile önce boşandığı eşini daha sonra kendisini vurdu.

Boşandığı eşini silahla vurarak öldüren adam intihar etti

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Gürültüyü duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri M.D. ve T.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. M.D. ve T.A.'nın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Öte yandan, M.D. ve T.A. çiftinin iki çocuğu olduğu öğrenildi. Çiftin cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Boşandığı eşini silahla vurarak öldüren adam intihar etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boşandığı eşini silahla vurarak öldüren adam intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İlyas Yuvacı: Yazık ülke ne hale geldi insanlar neler yaşıyor biz üç beş büyük şehrin belediye başkanı kim olsun diye ülkeyi bırakıp miting düzenliyoruz KUTUPLAŞTIRILDIK … 2 2 Yanıtla

Advertisement