Burdur Bucak'ta Yaptırdığı Kur'an Kursundan Mezun Oldular - Son Dakika
Güncel

Burdur Bucak'ta Yaptırdığı Kur'an Kursundan Mezun Oldular

Burdur Bucak\'ta Yaptırdığı Kur\'an Kursundan Mezun Oldular

İlimiz Bucak İlçesi Sarılar Camii Kur'an Kursun'da "Kur'anı Kerim Öğretimi" çerçevesinde eğitim gören 39 kursiyere katılım belgesi verildi.

26.04.2013 15:19

Kur'an Kursu Kursiyerleri arasında Portisan yönetim Kurulu Başkanı Mehmet CADIL, Öztaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZTAŞ, Maraton Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alihsan SAMUR, Mimar Yusuf UÇAR, Eczacı Osman DAMAR, Bucak İlçesi Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa SAĞAR, Çamlıca Mh. Muhtarı Mustafa GÜNEY başta olmak üzere çok sayıda esnaf ve kamu görevlisi kursa devam ederek belge almaya hak kazandı.

İlimiz Bucak İlçesi Sarılar Camii Kur'an Kursun'da 25.04.2013 günü düzenlenen merasime, İl Müftüsü Osman ARTAN katılarak kısa bir konuşma yaptı.

"Kuran-ı Kerim öğrenmek için gösterilen yoğun ilginin kendilerini bir hayli memnun ettiğini, 60–70 yaşın üzerindeki cemaatin büyük bir aşk ve şevk ile Kuran-ı Kerim'i öğrenme ve okumaya çalıştıklarını, isteyen herkesin rahatlıkla bu derslere katılabileceğini kaydeden İl Müftüsü Osman ARTAN, Kur'anı Kerim öğrenme ve okumaya yönelik kursa katılarak Kur'anı Kerimi öğrenen kursiyerlere belgelerini verdi.

Bucak Sarılar Camii İmam Hatibi Şahin GÜRCAN'ın vermiş olduğu derslerden memnuniyetini dile getiren 70 yaşında Kuran-ı Kerim öğrenmek üzere derslere katılan Ömer KURUCA "Yıllardır, Kuran-ı Kerim'i öğrenip okumak için büyük bir arzu ve istek duyuyordum. Ancak bir türlü fırsat bulamamıştım. Birkaç namaz suresinin haricinde başka da bir şey bilmiyordum. Müftülüğümüzün bizlere sunduğu bu fırsatı duyunca çok heyecanlandım. Başlarda biraz zorlansam da şimdi gayet iyi bir seviyeye geldim. Emek veren ve bizlere bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur Bucak'ta Yaptırdığı Kur'an Kursundan Mezun Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement