Budak: Bitkisel İlaçlar Kullanıyordu - Son Dakika
Güncel

Budak: Bitkisel İlaçlar Kullanıyordu

İntihar eden Bayburt Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak'ın eşi ilk kez konuştu.

27.01.2013 19:50  Güncelleme: 20:31

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'ndeki lojmanda cumartesi sabahı ilaç içip bileklerini kesen, sonra 4. kattan atlayan Budak için Atatürk Üniversitesi'nde bir tören düzenlendi.

Törene AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör`ü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Şimşek, Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcıları, akademisyenler ile Budak'ın ailesi ve yakınları katıldı.

"O YÜZDEN Mİ BİLMİYORUM"

Prof. Dr. Gökhan Budak'ın Türk bayrağına sarılı naaşı önünde yapılan konuşmalarda, yaşamına son veren rektörün kişiliği ve başarıları anlatıldı. Atatürk Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, ölümün her nafi için kaçınılmaz bir son olduğunu belirterek,"Gökhan hocamız, ani ölümü ile hepimizi büyük üzüntüye sevk etti. Hocamız, yardımseverliği, sevecenliği, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve alanındaki başarılıları ile asla unutulmayacaktır" dedi.

Akşam gazetesinden Levent Akpınar'ın haberine göre tören sonrasında gazetecilerin sorularına yanıt veren Sibel Budak eşiyle ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi. Budak, "eşim bitkisel ilaçlar kullanıyordu, ondan dolayı mı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Budak: Bitkisel İlaçlar Kullanıyordu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Budak: Bitkisel İlaçlar Kullanıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement