Bucasporlu Zafer: İlk Yarıdaki Oyunumu Ben de Beğenmedim - Son Dakika
Güncel

Bucasporlu Zafer: İlk Yarıdaki Oyunumu Ben de Beğenmedim

Bucasporlu Zafer: İlk Yarıdaki Oyunumu Ben de Beğenmedim

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig'deki İzmir temsilcilerinden Bucaspor'da, ilk yarıdaki performansla hayal kırıklığı yaratan ve sarı lacivertli formayla ilk kez devreyi gol atamadan kapatan kaptan Zafer Çevik, öz eleştiri yaptı.

17.01.2015 13:58

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig'deki İzmir temsilcilerinden Bucaspor'da, ilk yarıdaki performansla hayal kırıklığı yaratan ve sarı lacivertli formayla ilk kez devreyi gol atamadan kapatan kaptan Zafer Çevik, öz eleştiri yaptı. "İlk yarıdaki Zafer'i ben de beğenmedim" diyen futbolcu, "İkinci yarıda eski günlerime döneceğim. Camianın benden ve arkadaşlarımdan çok şey beklediğini biliyorum. Yeni bir sayfa açtık. İkinci yarıda üst sıraları zorlayacağız. Kesinlikle adımız düşme potasında yazılmayacak" şeklinde konuştu.

İlk yarıda yaşanan ekonomik sorunların takımın havasını bozduğunu ifade eden Zafer, "Yeni yönetimin gelmesiyle zor günler geride kaldı. Şimdi kafamız rahat. Yaptığımız işe daha iyi konsantre olacağız. Henrique dışında kayıp vermedik. Bu kadro her türlü güçlüğü aşar" yorumunu yaptı. 2017'ye kadar Bucaspor'un futbolcusu olduğunu hatırlatan Zafer, "6 yıldır gururla bu formayı terletiyorum. Futbola Buca'da nokta koymak istiyorum" dedi. 31 yaşındaki futbolcu, Bucaspor'da 137 lig maçında görev yapıp, 30 gol attı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucasporlu Zafer: İlk Yarıdaki Oyunumu Ben de Beğenmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement