Bu Nikah, Gazze'deki Saldırılara Karşı Bir Direniş" - Son Dakika
Güncel

Bu Nikah, Gazze'deki Saldırılara Karşı Bir Direniş"

Bu Nikah, Gazze\'deki Saldırılara Karşı Bir Direniş"

AA Ortadoğu ve Afrika Görsel Haberler Editörlüğü'nde görev yapan ve ailesi Gazze'de yaşam mücadelesi veren Filistinli kameraman Ömer Shagaleh, Merve Yılmaz ile dünyaevine girdi Shagaleh: "Gazze'de bir ölür, bin doğarız. Bu nikah, Gazze'deki acılara ve saldırılara karşı bir direniştir"

09.08.2014 18:49

Anadolu Ajansı (AA) Ortadoğu ve Afrika Görsel Haberler Editörlüğü'nde görev yapan Filistinli Ömer Shagaleh, Merve Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin nikahı, Osmanlı Parkı Nikah Salonu'nda kıyılırken, AA İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici şahitlik yaptı. Ekici, çifti tebrik ederek, mutluluklar diledi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk de gönderdiği mesajla genç çifti tebrik etti.

Shagaleh'in Gazze'de yaşam mücadelesi veren ailesi nikaha katılamazken, mesai arkadaşları ve yakınları çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda ablasının evi yıkılan Shagaleh, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadığını belirterek, nikah gibi güzel bir birlikteliğe imza atmanın, saldırıların sürdüğü Gazze'deki direnişe destek vermek anlamı taşıdığını söyledi.

Shagaleh, "Gazze'de bir ölür, bin doğarız. Bu nikah, Gazze'deki acılara ve saldırılara karşı bir direniştir" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bu Nikah, Gazze'deki Saldırılara Karşı Bir Direniş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement