Bu Karelerin Perde Arkası Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bu Karelerin Perde Arkası Ortaya Çıktı

Bu Karelerin Perde Arkası Ortaya Çıktı

Başdanışmanı gözyaşlarını tutamamıştı

04.03.2015 11:27  Güncelleme: 11:29

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Erdoğan'ın Mescid-i Nebevi ziyaretinde yaşlı bir kadının elini öpmesi sırasında çekilen fotoğrafın perde arkasını anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mescid-i Nebevi ziyaretinde Kayseri'den gelen yaşlı bir kadının elini öpmüştü. Bu sırada orada bulunanlar özellikle de Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem gözyaşlarına boğulmuştu.

Erdoğan'ın ziyareti sırasında yanında bulunan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut merak edilen olayın detaylarını TRT Haber'de yayınlanan Derin Analiz programında açıkladı.

Yiğit Bulut şöyle konuştu; "Umrede, Türkiye'den gidenlerin haricinde ümmetten insanlar vardı. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gelmek, onunla konuşmak, onu görmek için akın ettiler. Adeta bir sevgi seli vardı orda. Cemil Ertem'in ağladığının haberi çıktı. Niye ağladı Cemil Ertem? Çünkü yaşlı bir teyze geldi, Sayın Cumhurbaşkanı'nın elini öpmek istedi. Tabi ki öptürmedi. Ama onu görünce insanlar o kadar duygulandı ki, birçok insan ağladı."





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medine'de "Mescid-i Nebevî"de namaz kıldı.


Kaynak: UlkeHaber.com

Son Dakika Güncel Bu Karelerin Perde Arkası Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement