Bostanlıspor Kış Yüzme Okulu Pür Neşe - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor Kış Yüzme Okulu Pür Neşe

Bostanlıspor Kış Yüzme Okulu Pür Neşe

Avni Erboy, "21 branşta faaliyetimize yaz kış devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ''

02.01.2013 10:54

İzmir Üniversitesi ile sportif birliktelikle güçlenen ve akademik destek alan Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'nün Kış Yüzme Okulu'na büyük ilgi var. Dokuz Eylül Üniversitesi İnciraltı Yerleşkesi Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan çalışmaların okulların kapanmasına kadar hafta içinde devam edeceğini belirten başkan Avni Erboy, "21 branşta faaliyetimize yaz kış devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yazın Narlıdere Olimpik Havuzunda başlattığımız çalışmalarımızı, kış aylarında da İnciraltı'nda Dokuz Eylül Üniversitesi kapalı havuzuna taşıdık.

Baş antrenörümüz Çağatay İnallı yönetimindeki yüzme çalışmalarımıza 6-14 yaş grubu sporcularını dahil ediyor ve onları lisansiyer yaparak yarışmalara hazırlıyoruz. Salı, Perşembe günleri saat 20.00-21.00 arasında yapılan bu çalışmalarımızı velilerimiz de tribünlerden izleme şansına sahip oluyorlar. Su korkusu olmayan çocuklara ilk ay temel yüzme eğitimi, ilerleyen aylarda da yüzme tekniklerinin ayrıntıları akademisyen ve diplomalı antrenörlerimiz tarafından veriliyor" dedi.

Erboy, çalışmaların fiziksel gelişimin yanı sıra, bilimsel gelişimine de önem verdiğini, eğitimin yanı sıra eğitici oyunlarla da antrenmanlara neşe getirildiğini sözlerine ekleyerek, katılmak isteyenlerin 0-544-7351912 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabileceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor Kış Yüzme Okulu Pür Neşe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement