Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale

Bolu'nun Göynük ilçesinde anızda çıkan ve ormana sirayet eden yangına, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Yangın, Dedeler köyü mevkiinde çıktı. Ormanlık alanın yakınında bulunan anızda çıkan yangın, ormana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Göynük, Mudurnu, Taşkesti, Bolu, Nallıhan ve Düzce'den arazözler sevk edildi. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangını söndürmek için ekiplerin havadan helikopterlerle ve karadan arazözlerle müdahalesi sürüyor.

16.07.2023 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale

BOLU - Bolu'nun Göynük ilçesinde anızda çıkan ve ormana sirayet eden yangına, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Yangın, Dedeler köyü mevkiinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanın yakınında bulunan anızda çıkan yangın, ormana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Göynük, Mudurnu, Taşkesti, Bolu, Nallıhan ve Düzce'den arazözler sevk edildi. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangını söndürmek için ekiplerin havadan helikopterlerle ve karadan arazözlerle müdahalesi sürüyor.

Bolu\'daki orman yangınına havadan müdahale
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'daki orman yangınına havadan müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement