Bodrum'da Zaferin Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Zaferin Yıldönümü Kutlandı

Bodrum'da zaferin yıldönümü kutlandıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'inci yıldönümü kutlandı.

18.03.2017 19:22

Bodrum'da zaferin yıldönümü kutlandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'inci yıldönümü kutlandı.

Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleşen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'inci yıldönümü programına; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum'da yaşayan gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, şehitler ve gaziler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından şehitler için dua edildi. Bodrum çevresindeki okulların öğrencilerinin gün için hazırlamış olduğu gösteriler ve okuduğu şiirler izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Yaklaşık 1.5 saat süren etkinlik Bodrum Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Korosunun verdiği mini konserle son buldu.

Konserden sonra etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, "Eğer bugün bu vatanda, dünyanın en değerli, en kıymetli, en stratejik topraklarında bağımsız ve hür olarak yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum" dedi.

Bodrum\'da Zaferin Yıldönümü Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Zaferin Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement