Birliğin ve Hoşgörünün Sesi 'Mevlana' Şükranla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Birliğin ve Hoşgörünün Sesi 'Mevlana' Şükranla Anıldı

Birliğin ve Hoşgörünün Sesi \'Mevlana\' Şükranla Anıldı

Beylikdüzü Belediyesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölümünün 740. yılında Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Şeb-i Arus töreni gerçekleştirdi.

19.12.2013 13:23  Güncelleme: 13:37

Beylikdüzü Belediyesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölümünün 740'ıncı yılında Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde 'Şeb-i Arus' töreni gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde Mevlana Celaleddin-i Rumi ölümünün 740'ıncı yılı Şeb-i Arus töreni ile anıldı. Anma gecesinde Kadim Sanat Grubu'nun kurguladığı, Ayam Musiki Topluluğu'nun icra ettiği Hüseyin Fahrettin Dede'nin besteleri, geceye katılanlara maneviyat dolu bir akşam yaşatırken, sema gösterisi ise nefesleri kesti. Etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Av. Ercan Ay, Ali Gençbay, Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜ OLMALI"

Anma programında Mevlana Celaleddin Rumi Hazretlerini rahmet, minnet ve şükranla andığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Birbirimizi Allah için sevmeliyiz. Hepimiz birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörülü olmalıyız" diyerek Mevlana'nın "Ne Olursan Ol Yine Gel" sözünü hatırlattı.

Program sonunda Başkan Uzun, Kadim Sanat Grubu'nun Yönetmeni ve Ayam Musiki Grubu'nun Şefi Murat Özer'e çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birliğin ve Hoşgörünün Sesi 'Mevlana' Şükranla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement