Binlerce Kişi Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Eğleniyor2 Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Binlerce... - Son Dakika
Güncel

Binlerce Kişi Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Eğleniyor2 Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Binlerce...

Binlerce Kişi Taksim Meydanı ve Gezi Parkı\'nda Eğleniyor2 Taksim Meydanı ve Gezi Parkı\'nda Binlerce...

Haber-kamera.Gezi Parkı eylemleri nedeniyle vatandaşlar ve taraftar grupları akşam saatlerinde Taksim Meydanı'na akın etti.

09.06.2013 09:35

Haber-kamera: Ozan URAL- Habip ATAM/ İSTANBUL DHA

Gezi Parkı eylemleri nedeniyle vatandaşlar ve taraftar grupları akşam saatlerinde Taksim Meydanı'na akın etti. Binlerce gösterici gece saatlerinde de Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda şarkılar söyleyip eğlendi. Bazı eylemciler yeşil alana oturup sohbet ederken, bazıları da halay çekip bekleyişi keyifli hale getirdi. Ayrıca bugün evlenen Seda Akselen ve Ümit Özcan çifti nikahlarının ardından Taksim Gezi Parkı'na geldi. Göstericilerin alkışladığı çift "Çapulcular düğün alanı" yazılı pankartın önünde fotoğraf çektirdi. Çift göstericiler tarafından alkışlarla uğurlandı.

DEMOKRASİ İÇİN MEYDANA

Gezi Parkı eylemine gelen göstericilerin sabaha karşı yoğunluğu azmaya başladı. Eyylemcilerden bazıları, hayatlarına müdahaleyi eleştirirken, bazıları da demokrasi için meydana geldiğini belirtti. Bazı göstericiler, birlik ve beraberlik üzerinde dururken, bir gösterici de bulunma nedenini kendi yazdığı şiirle anlattı. Eşiyle Gezi Parkı eylemlerine gelen bir gösterici ise insanların kırgın olduğunu dile getirerek "Kalp kırmak Kabe'ye yıkmak gibidir" dedi. Mevlana'dan okurduğu dize ile durumu anlatmaya çalıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binlerce Kişi Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Eğleniyor2 Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda Binlerce... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement