Bingöl Polisinden "Haydi Gençler Futbola" Projesi - Son Dakika
Güncel

Bingöl Polisinden "Haydi Gençler Futbola" Projesi

Bingöl Polisinden "Haydi Gençler Futbola" Projesi

Emniyet Müdürlüğü, spor yapma imkanı olmayan gençlere yönelik proje hazırladı

10.09.2013 19:33

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, spor yapma imkanı olmayan gençlere yönelik "Haydi Gençler Futbola" Projesi başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen projenin Karşıyaka Mahallesi'ndeki sentetik sahada yapılan tanıtım toplantısında konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, çalışmanın amacı hakkında bilgi verdi.

Projeyle, spor yapma imkanı bulamayan gençlerin hem sporla tanışmalarını sağlamayı hem de olumsuz ortamlardan korumayı hedeflediklerini belirten Taştekin, proje kapsamında gençlerle polis memurları arasında 11 futbol müsabakası düzenleneceğini kaydetti.

İlk karşılaşmanın polis karması ile Karşıyaka Mahallesi gençlerinden oluşturulan takım arasında oynanacağını aktaran Taştekin, "Bizim amacımız, gençlerin duygu ve düşüncelerine tercüman olmaktır.  Bingöllü gençleri her türlü olumsuzluktan uzak tutmak, gençlerin sağlıklı bireyler olmalarını ve suçtan arındırılmış ortamlarda yaşamalarına hizmet etmektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından her iki takım oyuncularıyla toplu fotoğraf çektiren Taştekin, karşılaşmanın dostluk içinde geçmesini diledi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl Polisinden 'Haydi Gençler Futbola' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement