Bilal Macit'ten AK Genç İzmit'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bilal Macit'ten AK Genç İzmit'e Ziyaret

Bilal Macit\'ten AK Genç İzmit\'e Ziyaret

Muhammet Bilal Macit Kocaeli'de yapacağı programlar öncesi AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti.

16.02.2013 15:43

Türkiye'nin ve Cumhuriyet Tarihinin En Genç Milletvekili olma ünvanına sahip İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit Kocaeli'de yapacağı programlar öncesi AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Bilal Macit'in İkinci Gelişi

Geçtiğimiz aylarda İzmit'te "90'lı Gençler" adı altında Ak Parti İzmit Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu programın konuğu olan Genç Vekil İzmitli gençler tarafından oldukça sevgi toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde partilerinin grup toplantısına katılan İzmit gençlik kolları meclis salonunda Genç Vekile sevgilerini, yaptıkları tezahüratlarla da göstermişti.

Bilal Macit'le Mart Ayında Halı Saha Maçı

Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ile bir süre sohbet eden Macit, İzmit'i ve İzmit teşkilatını çok sevdiğini, Mart ayında tekrar İzmit Gençlik Kolları ile bir program yapıp ardından gençlerle halı saha maçı yapmak istediğini belirtti. Buna karşılık Tutuş, "İzmit'te sizinle yapmış olduğumuz programlardan sonra genç arkadaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Genç olmanız itibarı ile Başbakanımızın gençlere vermiş olduğu önemin ne kadar gerçekçi olduğunu ispatlamış oluyorsunuz. Bilgi ve birikiminizle ise biz gençlere önemli bir rol model olmanız hasebiyle sizleri çok seviyor ve örnek alıyoruz" dedi.

Akgençler Bilal Macit'le İl Gençlik Kolları'nın Derince'deki SHM programına geçmek üzere Parti Binasından ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilal Macit'ten AK Genç İzmit'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement