Bigadiç'de İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'de İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı

Bigadiç\'de İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı

Bigadiç'de İstiklal Marşının kabulünün 92'nci yıldönümü kutlandı.

13.03.2013 10:46  Güncelleme: 11:04

Bigadiç Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Garnizon Komutanı Talip Sevim, Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenç, Kızılay Şube Müdürü Mustafa Kuzu, daire müdürleri, okul müdürleri, davetliler ile öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda Programda Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında öğrencilere seslenerek İstiklal Marşı'na gereken önemin verilmesini ve Mehmet Akif Ersoy'a gereken saygının gösterilmesi gerektiğini belirtti. Düzenlenen programda şiirler okundu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u konu edinen oratoryo ve tiyatro gösterileri yapıldı. Mehmet Akif ve İstiklal Marşı'nın yazılışı hakkında belgesel seyrettirildi.

Bigadiç Cumhuriyet İlköğretim Okulunun sunduğu törende şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve Garnizon Komutanı Talip Sevim verdi. (Emrah Çakmak)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'de İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement