Beylikdüzü Sualtı Kulübü Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sualtı Kulübü Törenle Açıldı

Beylikdüzü Sualtı Kulübü Törenle Açıldı

Beylikdüzü Sualtı Kulübü'nün açılış töreninde dalgıçların 15 metreden oluşan ay yıldızlı Türk Bayrağını, denizin 10 metre derinliğinde açması renkli görüntülere imza attı.

18.06.2013 11:17

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, Cumhuriyet Mahallesi Hamza Yerli Kaya Sosyal Tesisleri'nde bulunan İletişim Merkezlerinden sonra, Gürpınar Mahallesi Piri Reis Parkı yanında açılan Sualtı Sporları Eğitim ve Sınav Merkezini düzenlenen törenle hayata geçirdi. Törene katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yaptığı konuşmada "Her insan yaşamı boyunca bilgisine, birikimine, donanımına göre hayata iyilik ve güzellik adına bir şeyler katmaya çalışmalı. Biz göreve geldiğimizden bugüne Beylikdüzü'ne ve vatandaşlarımızın yararına olan Beylikdüzü'nün çıtasını yukarı çekecek her türlü girişime imkanlar ölçüsünde destek olduk. Dünya Şampiyonu Cem Karabay arkadaşımızın başarılarına başarı katması herkesi olduğu gibi bizleri de çok mutlu ediyor" dedi.

Yenilikler Gelmeye Devam Edecek…

Başkan Uzun ayrıca, "Beylikdüzü'nde içinde olimpik havuzu olan çok amaçlı bir spor kompleksinin çalışmaları devam ediyor. Yılsonu hizmete açacağız. Tekerlekli Kayak Şampiyonasını Gürpınar sahilinde gerçekleştirdik. 3. bölgeye hizmet verecek olan buz pateni pistimiz hizmete girdi ve Rüzgâr Sörf Spor Kulübü  sörf yarışmalarının da bir ayağının Beylikdüzü'nde yapılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Herkese Teşekkür Etti

Konuşmasında "İnsanlar ne kadar zıplarsa zıplasın ayakta duramaz, yukarıda kalmak istiyorsa onu bir kişinin ayakta tutması gerekiyor" diyen Cem Karabay ise, Başkan Uzun'un 2009'da görevi devraldıktan sonra kulübe yapmış olduğu katkılardan bahsetti. Karabay, "Bizi yukarıda tutan üyelerimize, öncelikle Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Uzun ve başkan yardımcılarımıza, onların nezdinde görev alan müdür ve personellerine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizde Türk Bayrağı Açtılar

Kulüp binasının açılışının ardından Beylikdüzü Belediyesi Sualtı Timi Dalgıçları, 15 metreden oluşan ay yıldızlı Türk Bayrağını, denizin 10 metre dibinde açarak açılışa farklı bir renk kattı ve izleyenlerden büyük alkış aldı. Eğitim ve Sınav Merkezi'nde, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Balık Adam Eğitmeni ve Cankurtaran Eğitmeni sınavlarının yanı sıra, Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü tarafından her seviye Tüplü Dalış, Serbest Dalış ve Cankurtaran eğitimleri yapılacak.

Programda ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sualtı Kulübü Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement