Beylikdüzü'ne Yeni Bir Okul Daha - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'ne Yeni Bir Okul Daha

Beylikdüzü\'ne Yeni Bir Okul Daha

Ahmet Mesut Demirkol, Av. Ercan Ay, Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti.

23.01.2014 11:42

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun Öğretmenler Odası'nda samimi bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıda kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, "Hepimizin sorumluluğu var. Bu sorumluluk doğrultusunda sizlerden öğrencilerimize çok daha farklı, etkin Beylikdüzü'nün profiline yakışır, derleyici, toplayıcı ve dayanışma içerisinde bir yaklaşım bekliyoruz. İlçedeki eğitim kalitesinin yüksek seviyede olduğunun da altını çizen Kaymakam Demirkol, "Bugüne kadar yakalanmış başarı çizgimizi daha da ilerleteceğiz" dedi.

"Nüfus 500 bin de olsa okul yapılacak alanlarımız hazır"

Beylikdüzü'nde eğitim çıtasının her geçen gün daha da yukarıya çıktığını açılan okulun ilçeye değer katacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ise, "Belediye olarak eğitim bir numaralı gündemimizdir. Yeni okullarımızın başarımıza daha da başarı katacağının bilincindeyiz. Eğitime destek faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Nüfusumuz ve marka değerimiz hızla artıyor. Beylikdüzü'nde nüfus beş yüz altı yüz bin de olsa okul yapılacak yerlerimiz hazır" diye konuştu.

Eğitime emek vermekten onur duyduklarını belirten Okul Müdürü Feyaz Ayhan da misafirlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'ne Yeni Bir Okul Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement