Beylikdüzü’ndeki Futbol Şöleninde Kupayı Başkan Uzun Verdi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü’ndeki Futbol Şöleninde Kupayı Başkan Uzun Verdi

Beylikdüzü’ndeki Futbol Şöleninde Kupayı Başkan Uzun Verdi

Beylikdüzü Zonguldaklılar Derneği Tarafından Düzenlenen Ve Her Yıl Yapılan Bahar Turnavası'nın 9.'Su Gerçekleştirildi.

06.06.2011 22:51

'Gürpınar Siteler Halısaha'da yaklaşık 2 aydır devam eden maçların finali Göktepespor ile Söbelekler arasında yapıldı. Maçı 6-1'lik skorla kazanan Söbelekler, şampiyon olarak turnuvayı birinci sırada bitirdi ve kupayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un elinden aldı. Turnuvada ikinci olan Göktepespor oyuncularına ise madalyalarını Başkan Uzun, tek tek taktim etti.

Turnuvayı düzenleyen Beylikdüzü Zonguldaklılar Dernek Başkanı Şevki Göktepe ve katılan takımları kutlayan Başkan Uzun, "Spor müsabakalarında kaybetmek de kazanmak da vardır. Önemli olan kardeşliğin, saygı ve sevginin bozulmamasıdır. İki takımı da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Dernek yararına satılan çikolatalardan da alan Başkan Uzun, çikolataları izleyicilere ikram etti. Zonguldaklılar Dernek Başkanı Göktepe ise, yapılan bağışlarla dernek üyelerinin önemli günlerinde kullanabileceği bir araç satın alınacağını kaydetti.

Coşku ve heyecanla izlenen maçı Başkan Yusuf Uzun'la birlikte CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Muhammet Çakmak, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü’ndeki Futbol Şöleninde Kupayı Başkan Uzun Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement