Beykozlular Emlak Müdürlüğü'ne Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Beykozlular Emlak Müdürlüğü'ne Yürüdü

Beykozlular Emlak Müdürlüğü\'ne Yürüdü

Beykozlular yürürlüğe giren 2B yasası sonrasında belirlenen yüksek rayiç fiyatlarını protesto etmek için Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne yürüdü.

24.04.2013 19:35

Beykozlular yürürlüğe giren 2B yasası sonrasında belirlenen yüksek rayiç fiyatlarını protesto etmek için Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne yürüdü.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRKİSTANBUL-DHA

Yaklaşık 500 kişi Beykoz'da teknelere binerek Eminönü İskelesi'ne geldi. Burada toplanan kalabalık, 'Beykoz bizimdir, bizim olacak' diye sloganlar atarak Milli Emlak Müdürlüğü'nün bulunduğu Cağaloğlu'na doğru yürüdü. Tramvay yolunu kapatan kalabalık nedeniyle tramvay seferleri de kısa süreliğine durdu. Milli Emlak Müdürlüğü binasının önüne gelen grup burada bir süre davul zurna eşliğinde halay çekti. Ardından binanın önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını, kalabalık adına Beykoz Yöre Dernekleri Başkanı Hasan Karakaya yaptı. 2B kanunu için açıklanan bedelin yüksek olduğunu söyleyen Karakaya, 'Milletin barış yasası olarak beklediği 2B kanunu açıklanan rayiç bedellerle bizleri perişan etmiştir. Maaşları en fazla 1500 TL olan Beykozluları yaralamıştır diye konuştu.

Öte yandan, kalabalık grup nedeniyle bina önünde ve çevresinde polis güvenlik önlemi aldı. Kalabalığın içinden bir grup, Milli Emlak İl Müdürlüğü binasına girerek yetkililerle görüştü. Yaklaşık 1 saat bekleyişin ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beykozlular Emlak Müdürlüğü'ne Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement