Beşiktaşlılar, Metin Albayrak'ın Davetinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlılar, Metin Albayrak'ın Davetinde Buluştu

Beşiktaşlılar, Metin Albayrak\'ın Davetinde Buluştu

Beşiktaş camiası Metin Albayrak'ın özel davetinde bir araya geldi.

13.05.2016 09:43

Beşiktaş camiası Metin Albayrak'ın özel davetinde bir araya geldi.

Siyah Beyazlı Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayarak, sahibi olduğu erkek giyim markası Corentte için İlkbahar- Yaz Kreasyonunun tanıtıldığı özel bir gece düzenledi.

Dün akşam yapılan bu özel geceye Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse, Berkan Gocay, Pazar günü yeni yönetime girecek olan Hüseyin Mican, Berk Hacıgüzeller ile futbolculardan Tolga Zengin ve Cenk Tosun katıldı.

Beşiktaş camiasının yanısıra sanat ve cemiyet dünyasından da bir çok ismin katıldığı gecede Corentte markasının yeni kreasyonları görücüye çıktı.

Geceyi düzenleyen Metin Albayrak, Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu arkadaşları ve futbolcuların yanısıra sanat ve cemiyet dünyasından bir çok ismi ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Metin Albayrak "bu güzel geceye katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.Bizler büyük bir aileyiz ve inşallah şampiyon olarak bu geceden çok daha mutlu günler de yaşayacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlılar, Metin Albayrak'ın Davetinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement