Berber Fatih'in Aşkına Vize Engeli - Son Dakika
Güncel

Berber Fatih'in Aşkına Vize Engeli

Berber Fatih\'in Aşkına Vize Engeli

Berber Fatih Oğuz, geçen yıl evlendiği Türk asıllı Alman vatandaşı eşi Meryem'e kavuşacağı günü bekliyor.

17.01.2012 14:14

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan berber Fatih Oğuz, geçen yıl evlendiği Türk asıllı Alman vatandaşı eşi Meryem Asak Oğuz'a kavuşacağı günü bekliyor.

Almanya'ya eşinin yanına gidebilmek için 5 defa Almanya'nın İzmir Başkonsolosluğu'na vize başvurusu yapan Oğuz, her seferinde olumsuz cevap alınca, Aşkımıza vize engeli koydular dedi.Alanya'da berberlik yapan 26 yaşındaki Fatih Oğuz, 3 yıl önce akraba ziyaretinde Almanya'da yaşayan 24 yaşındaki Meryem Asak ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, geçen yıl Alanya'da nikah masasına oturarak dünyaevine girdi. Meryem Asak Oğuz, evlendikten kısa bir süre sonra Almanya'da yaşadığı Düsseldorf kentine döndü. Fatih Oğuz ise eşinin yanına gitmek için Almanya'nın İzmir Başkonsolosluğu'na vize başvurusunda bulundu. Ancak konsolosluk Oğuz'a vize vermedi. Eşinin yanına gidebilmek için geçen yıldan beri 5 kez vize başvurusunda bulunduğunu kaydeden Oğuz, Her seferinde 'ret' cevabı aldım. Ancak bir gerekçe de göstermiyorlar dedi.

EŞİM BOŞANACAK

Telefonla görüştüğü eşinin Almanya'ya gidememesi halinde kendisinden boşanacağına dikkati çeken Oğuz, yetkililerden yardım istedi. Eşinin Almanya'ya döndükten sonra kendisine davetiye gönderdiğine değinen Fatih Oğuz, Gelen davetiye ile Başkonsolosluğa giderek vize almak istedim. Ancak olumsuz cevap aldım. Daha sonra yaptığım 4 ayrı başvuru da reddedilince eşimle problem yaşamaya başladık. Almanya'ya gitmediğim takdirde eşim boşanacağını söyledi. Çok sevdiğim eşime kavuşmak için yetkililerden yardım bekliyorum. Almanya resmen aşkıma vize koydu diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berber Fatih'in Aşkına Vize Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement