Belediye Ve Kurum İşbirlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Ve Kurum İşbirlikleri Devam Ediyor

Belediye Ve Kurum İşbirlikleri Devam Ediyor

Kurumlar arası işbirliğine devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Devlet Hastanesi'nin bahçe duvarlarında yenileme çalışması yaptı.

04.07.2012 21:38  Güncelleme: 21:35

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ünal Dökücü de katkılardan dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibini kahvaltıda ağırladı. Hastanenin bahçe duvarlarının yenilenerek, perforjelerinin takılması dolayısıyla Manisa Belediyesi'ne teşekkür eden Dökücü, Başkan Ergün'e plaket takdim etti.

Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ünal Dökücü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Funda Solak, Hasan Eryılmaz'ı kahvaltıda ağırladı. Başhekimlik binasında düzenlenen kahvaltıda Başhekim Yardımcıları Dr. Bingöl İşbir, Nurhan Karadeniz ve Mehmet Dilşen ile Başhemşire Tüzün Çimen, hastane müdürü Ali Tekin ve müdür yardımcıları da hazır bulundu. Kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Dr. Dökücü, hastaneye verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Bahçe duvarlarına belediye eli değdi

Hastanenin bahçe duvarlarının dış cephelerinin yenilenmesi çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Dr. Dökücü, 'Değerli Başkanımızı ikinci defa hastanemizde ağırlıyoruz. Kendisinden isteğimiz hastane duvarlarımızın yenilenmesiydi. İsteğimizi kendisine iletir iletmez, hızlı bir şekilde çalışmaya başladılar. Gerçekten hem hastanemize hem de Manisa'ya yakışır bir düzenleme gerçekleştirdiler. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum' diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kurum ve kuruluşlara imkânlar dâhilinde gereken desteği verdiklerini belirterek, 'Başhekimimizin talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hastane dış duvarları ve ferforjelerini ilgili müdürlüğümüz yenileyerek, hastanemize yakışır hale getirdi. Buna benzer işbirliklerinden doğan güzellikleri yaşıyoruz. Başhekimimiz ve hastane çalışanlarına bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi. Başhekim Dr. Dökücü, desteklerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Ve Kurum İşbirlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement