Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi

Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi

Menteşe Belediyesi İş Sağlığı Güvenliği eğitimleri kapsamında, personele ilk yardım eğitimi veriyor.

26.01.2017 11:52

Duyum İş Güvenliği Uzmanı Gönül Soydan tarafından, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda 17 Belediye personeline 2 gün boyunca verilecek eğitimler sonunda, gerekli eğitimi alan personel, yaşam belirtilerinin olmadığı, travma ve yaralanma gibi acil müdahale gereken durumlarda ilk yardım yapabilecekler.
İlk Yardım Eğitimine katılan Menteşe Belediyesi Başkan Vekili Leyla Ersöz, hizmet içi eğitimlerin önemine değinerek, "Personelin iş güvenliği ve iş sağlığı çok önemli. Ancak sağlıklı bir çalışma ortamında verimli olarak vatandaşlarımıza hizmet verebiliriz. Bu anlamda personele yönelik yapılan hizmet içi eğitimlere önem veriyoruz. İhtiyaç olmamasını dilemekle beraber, gereklilik olduğu bilinciyle eğitimin başarılı geçmesini temenni ediyorum." dedi.

Menteşe Belediyesi Başkan Vekili Leyla Ersöz, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver ve Murat Gökalp'in de katıldığı eğitimin tamamlanmasının ardından yapılacak sınav sonrasında, gerekli eğitimi alan personele ilk yardım sertifikası verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement