Başkan ve Kaymakamdan Valiye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan ve Kaymakamdan Valiye Ziyaret

Başkan ve Kaymakamdan Valiye Ziyaret

Vali Arslan, Dursunbey'de devam eden hizmetlerle ilgilide çeşitli bilgiler aldı.

17.02.2012 14:14

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ve Dursunbey Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer geçtiğimiz gün Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ile bir araya gelerek Dursunbey'e yapılması planlanan bir takım hizmetler için Vali'den destek istediler. Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret'te konuklarına bir takım ikramlarda bulunan Vali Arslan, Dursunbey'de devam eden hizmetlerle ilgilide çeşitli bilgiler aldı.

Daha sonra Başkan Yılmaz ve Kaymakam Üçer önceden belirledikleri ve özellikle eğitimde öncelikle yapılması zorunlu hale gelen bir takım konuları Vali Arslan'a aktardılar. YİBO'ya ek yurt yapılması, Fuat Onat İlköğretim okulunun yatılı hale getirilmesi, ÇPL'nin Anadolu Öğretmen Lisesi Haline getirilmesi gibi konuların görüşüldüğü ziyarette eğitimdeki aksaklıklar da Vali Arslan'a aktarıldı. Bir saate yakın süren görüşmede kamu hizmet binaları ile ilgili'de görüş alışverişi yapılırken ziyaretin sonunda Vali Arslan konuklarını kapıya kadar uğurladı.

SAĞLIK İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'ı ziyaret Eden Başkan Yılmaz ve Kaymakam Üçer bu ziyaretin ardından Valilik binasında bulunan Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Yılmaz'ı da makamında ziyaret ettiler. Konuklarını kapıda karşılayan Sağlık il Müdürü ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz ve Kaymakam Üçer'e teşekkürlerini sundu.

Samimi bir havada geçen ziyarette Sağlık il müdürü Dursunbeylilere birde müjde verdi. Yapılacak olan hastanenin ihalesinin bir aksaklık çıkmaması durumunda bir ay içerisinde yapılacağını ifade eden Hasan Yılmaz ihalenin ardından yapım çalışmalarının başlayacağını belirtti. Hastane yapımının hızlandırılması için elerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Hasan Yılmaz Başkan M. Ruhi Yılmaz ve Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer'e hastane konusuna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda konuklarına teşekkürlerini sunan Sağlık İl Müdürü Hasan Yılmaz Başkan ve Kaymakama kapıya kadar uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan ve Kaymakamdan Valiye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement